11-А дистайіне навчання
11-А клас. Підручник з Технології. 11 клас. Туташинський
НАВЧАЛЬНИЙ МОДУЛЬ «КУЛІНАРІЯ»
1. СЕКРЕТИ КУЛІНАРІЇ ТА КУЛІНАРНЕ МИСТЕЦТВО.
2. Технологічний процес виробництва кулінарної продукції складається з таких стадій:
3. ЯК СЕРВІРУВАТИ СВЯТКОВИЙ СТІЛ.
4. ЗАПИТАННЯ ДЛЯ САМОКОНТРОЛЮ ТА ЗАВДАННЯ.
ПРОЕКТ: «МЕНЮ ДЛЯ ВИПУСКНОГО ВЕЧОРА»
1. ТЕСТИ.
Завдання виконати у робочому зошиті.
11-А клас. Підручник з Технології. 11 клас. Туташинський
НАВЧАЛЬНИЙ МОДУЛЬ «КУЛІНАРІЯ»
1. СЕКРЕТИ КУЛІНАРІЇ ТА КУЛІНАРНЕ МИСТЕЦТВО.
2. Технологічний процес виробництва кулінарної продукції складається з таких стадій:
3. ЯК СЕРВІРУВАТИ СВЯТКОВИЙ СТІЛ.
4. ЗАПИТАННЯ ДЛЯ САМОКОНТРОЛЮ ТА ЗАВДАННЯ.
ПРОЕКТ: «МЕНЮ ДЛЯ ВИПУСКНОГО ВЕЧОРА»
1. ТЕСТИ.
Завдання виконати у робочому зошиті.
Комментариев нет:
Отправить комментарий